Cum comand produsele online?

Pas 1. Pentru a comanda trebuie să aveţi un cont de client ce se realizează foarte uşor şi repede, înregistrându-vă cu o adresă de e-mail.

pas1

 

Pas 2. La produsul dorit, daţi click pe butonul ADAUGĂ ÎN COŞ.

pas2

Pas 3. In colţul din dreapta sus, vei avea coşul de cumpărături pe care vei da click pentru a-l vizualiza şi a pregăti comanda de finalizare.

pas3

Pas 4. Dupa ce ai vizualizat coşul de cumpărături, mergi mai departe la accesând butonul de FINALIZARE COMANDĂ.

pas4

Pas 5. Aici vei completa datele de contact la care se va livra comanda şi pentru confirmarea acesteia vei da click pe PLASEAZĂ COMANDA.

pas5

Cum văd preţurile?

 cum-vad-preturile

Preţurile sunt afişate atât in EURO, cât şi in RON. Ai posibilitatea de a selecta valuta dorită, bifând în colţul stânga sus, deasupra meniului sau direct in pagina produsului.

cum-vad-preturile2

De asemenea, pentru o mai bună eficientizare a timpului dvs. , am creat selecţia ce vă poate fişa preţul în funcţie de sortarea acestuia. (ascendent sau descendent).

cum-vad-preturile3

 

Cum se livrează?

Livrările se fac de luni până vineri în intervalul orar: 9:00 – 19:00. Termenul de livrare se stabileşte şi se comunică de către operatorii noştri în momentul confirmării telefonice sau prin e-mail a comenzii.

Pentru comenzile mai mari de 1000 EURO (fara TVA), livrearea este gratuită oriunde pe teritoriul României.

Pentru livrări în afara tării vă rugăm să contactaţi operatorii noşti prin intermediul datelor oferite în secţiunea CONTACT.

Share this post

× Te pot ajuta?