DESPRE NOI

Ne găsiți la showroom-ul din: Str. Progresu, Nr. 43, Sect. 5, București.

FORTEX INTERNATIONAL SRL
Cont RO98BUCU1052235331650 RON deschis la Alpha Bank Libertății
Capital social 200 lei
RO 13227375
J40/6972/2000

FORTEX este o companie română, înființată în anul 2000, cu sediul în București. Domeniul principal de activitate este importul, comercializarea și prestarea de servicii privind utilajele profesionale alimentare, cât și alte echipamente auxiliare. Cu peste 15 ani de activitate, experiența și nivelul de dezvoltare al companiei, garantăm clienților noştri, seriozitatea, calitatea soluțiile oferite și siguranța utilajelor.

Ne distingem printr-un management modern și un personal calificat care a reuşit permanent să diversifice gama de produse comercializate, acoperind în prezent un segment mare de echipamente HoReCa.

Misiunea noastră este de a contribui la nevoile clienților și de a le oferi cele mai complete soluții profesionale adaptate profilului de activitate, asigurând în permanență:

  • Consultanță de specialitate in vederea alegerii produselor potrivite business-ului dvs.
  • Siguranța și calitatea utilajelor
  • O ofertă competitivă, personalizată și adaptată nevoilor cerute
  • Un raport foarte bun, calitate-preț
  • Cele mai noi produse din domeniul HoReCa ce utilizează cele mai riguroase norme de igienă;

Compania noastră asigură dotari complete pentru sectoare de activitate distincte:

BUCATĂRII PROFESIONALE:

Linii de bucătarie, cuptoare de gastronomie şi patiserie, echipamente fast-food, pizzerii, linii de covrigi, sisteme de ventilaţie, mobilier inox, maşini de spălat vase, camere şi dulapuri frigorifice, grătare, friteuze, aparate shaorma, crepiere, hot-dog, toastere, malaxoare, mixere, feliatoare, roboţi de legume, maşini de tocat carne, maşini de curăţat cartofi, spălătoare.

LINII DE AUTOSERVIRE:

Module self-service, bufete şi insule, bain marie, unităţi reci pentru servire, elemente neutre, dispenser tacâmuri şi tăvi, unităţi de încasare.

BARURI:

Mobilier complet pentru bar, expresoare de cafea, raşniţe, storcătoare, maşini cuburi de gheaţă, maşini de spălat pahare, blendere, mixere, echipamente auxiliare pentru bar, cafea.

COFETĂRII – GELATERII:

Dotări pentru laborator, maşini de îngheţată, vitrine de prajituri orizontale şi verticale, aparate granită, distribuitoare băuturi, mixere planetare.

MOBILIER COMERCIAL:

Mobilier supermarket, vitrine şi rafturi frigorifice, lăzi de congelare, rafturi neutre şi vitrine de expunere, maşini pentru fulgi de gheaţă.

SPĂLATORII PROFESIONALE:

Maşini de spălat rufe, uscătoare, calandre, fiare de călcat, maşini de cusut, maşini de scos pete, generatoare de aburi, accesorii.

FORTEX INTERNATIONAL are ca parteneri importanti producători de utilaje, selectaţi şi o colaborare reciproc avantajoasa, care furnizează cea mai avansată tehnologie în sectorul industriei profesionale alimentare, din tări ca Italia, Germania, Spania, Cehia, Polonia, Grecia şi Turcia.

CALITATE
Din 2008 FORTEX am obţinut certificarea sistemului de management al calitatii ISO 9001. Utilajele oferite de FORTEX INTERNATIONAL sunt în conformitate cu standardele, normele CE şi legislaţia naţională în vigoare.

CONSULTANŢA TEHNOLOGICĂ
Un rol important în cadrul companiei îl are Consultanţa Tehnologică. Având sprijin permanent din faza de construcţie, prin consultanţa oferită de personal calificat certificat ISO – specializat pentru managementul igienei în industria alimentară conform HACCP, fiind proiectate şi organizate fluxurile tehnologice specifice.

Realizăm proiectele de amplasare conform fluxului tehnologic şi tuturor normelor sanitar-veterinare.

 

 

 

 

 

Share this post

× Te pot ajuta?